Pravila korištenja

  1. Samim dolaskom na ove stranice ili korištenjem bilo kojeg drugog sadržaja koji se može pronaći na ovim stranicama prihvaćate sljedeća prava korištenja.
  2. Posjetitelji su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su samim time upoznati sa svim stavkama, također se podrazumijeva su ih u potpunosti razumjeli.
  3. Sav sadržaj i svi materijali koji se mogu pronaći na ovim stranicama objavljeni su dobronamjerno. Sve sadržaje i materijale koristite na vlastitu odgovornost te se autor ovih stranica ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu samim korištenjem.
  4. Autor ovih stranica autorskim pravom zaštićuje sve materijale - tekstualne, grafičke, animirane, audio, materijale programskog koda. Kopiranjem, daljnjim distribuiranju ili drugim korištenjem ovih sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
  5. Ukoliko smatrate da neki dijelovi ili sadržaj ove stranice krše Vaša autorska prava, kontaktirate autora te će se Vaš zahtjev u što kraćem roku razmotriti i ukloniti ukoliko je Vaša žalba istinita ili valjana.
  6. Prilikom fotografiranja raznih krajolika, mjesta, ulica pa i ljudi moguće je da se baš Vi nađete na autorovim fotografijama. Ukoliko mislite da Vaše fotografije ne bi trebale biti na ovim stranicama, kontaktirajte autora, tako da mu poručite točno što Vas smeta, te će on najbržim mogućim rokom maknuti fotografiju/e na kojima se Vi nalazite.
  7. Stranica sadržava linkove na druge stranice. Autor objavljivanjem linkova ne može garantirati točnost i valjanost sadržaja koji se mogu naći izvan ovih stranica.
  8. Autor stranica obavezuje se da će dobronamjerno koristiti podatke dobivene od korisnika, te da privatne podatke neće prosljeđivati trećoj strani osim uz dozvolu korisnika. Podatke će proslijediti drugima samo u slučaju povrede prava stranice ili u slučaju teških nezakonitih aktivnosti korisnika.
  9. Korisnik prihvaća da stranica automatski skuplja podatke o korisnikovom računalnu kao što su ime pružatelja internet usluga, ime i verzija browsera, te ostale podatke koje browser šalje prema serveru.
  10. Autor stranice zadržava pravo da bez najave povremeno doda nova ili editira postojeća pravila. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na ovoj stranici smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima korištenja.